DARBLUE
+385 98 1663 880

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

DAR BLUE d.o.o. poštuje Vašu privatnost i obvezuje se zaštititi Vaše osobne podatke u svom djelovanju, uključujući prilikom posjeta ovoj web-stranici. O tome Vas više upoznaje tekst koji slijedi u nastavku.

 

Općenito o zaštiti osobnih podataka

Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi: • što učinkovitijeg odgovora na vaš upit • promocije naših usluga • naše statističke obrade podataka Svi prikupljeni podaci pokriveni su sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti).

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja vaših podataka vi pristajete da kontaktiramo s vama te ulazite na našu mailing listu – trenutak ulaska vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga podaci se više ne koriste od strane DAR BLUE d.o.o., osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sadržaj Politike privatnosti

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama nikome izvan DAR BLUE d.o.o. bez vaše dozvole, osim: 1. u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, 2. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu, 3. u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke ( čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka ), 4. u slučajevima kad je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga se strana prema DAR BLUE d.o.o. obvezuje na čuvanje poslovne tajne, Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima navedenima u prethodnome poglavlju.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam da svoje stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Upotreba kolačića

Kako bi se olakšalo pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo. Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako podešen. Sve o kolačićima i kako ih isključiti možete pročitati na sljedećoj adresi: https://cookiesandyou.com/

Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće povezati i identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Kontakt obrazac i e-mail Koristimo Googlov servis Gmail kako bi obrađivali sve interne e-mailove i komunikaciju s klijentima. Politika privatnosti Googlea: https://policies.google.com/ Kada zaprimimo vaš e-mail dobit ćemo vašu e-mail adresu, IP adresu i podatke koje ste nam naveli u kontakt formi ili poruci. E-mail komunikaciju čuvamo u našoj bazi samo dok je to nužno potrebno, odnosno dok ili komunikacija ne završi ili se ne ostvari ugovorna obveza u smislu kupovine.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni. Također, naše web stranice koriste sigurnosni https protokol.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

DAR BLUE d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Kontakt informacije

Ukoliko imate bilo kakvih daljnjih pitanja ili komentara u vezi Pravila privatnosti, možete nas svakodobno kontaktirati putem info@darblue.hr.

Postavke privatnosti

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga

Advertising

Analytics

Other