proizvodnja borovnica

 • o nama

  DAR BLUE d.o.o.

  Tvrtka DAR BLUE, mješovitog hrvatsko - poljskog vlasništva, osnovana je 2011. godine s ciljem proizvodnje i distribucije bobičastog voća s naglaskom na borovnicu. Zahvaljujući poslovnoj suradnji sa domaćim i stranim uzgajivačima bobičastog voća, kupcima smo u mogućnosti ponuditi svježe bobičasto voće, borovnicu prije svega, tijekom cijele godine, i to bez obzira na traženu količinu.

  Surađujemo sa odabranim uzgajivačima bobičastog voća koji nam mogu isporučiti visoko kvalitetno bobičasto voće. Konstantno širimo i razvijamo tržište te od samog osnivanja tvrtke uspješno surađujemo sa trgovačkim lancima u Hrvatskoj koji zahtijevaju proizvod visoke kvalitete, određenog pakiranja te kontinuiranu isporuku.

  Tijekom 2012. godine na poljoprivrednom zemljištu u Čazmi počeli smo sa podizanjem višegodišnjeg nasada borovnica te smo investiciju prijavili na IPARD u travnju 2013. godine. Nakon realizacije projekta, ovdje se nalazi višegodišnji nasad borovnica ukupne površine 12 ha te rashladno - distributivni centar sa pratećim gospodarskim objektima.

 • ponuda
  ponuda


  Naša tvrtka nudi dugotrajnu i stabilnu poslovnu suradnju baziranu na povjerenju i lojalnosti, atraktivne poslovne uvjete i kooperantsku suradnju te profesionalno savjetovanje.

  Kupcima voća nudimo:

  - kvalitetno svježe bobičasto voće tijekom cijele godine - isporučeno u skladu sa najvišim standardima i pravilima struke
  - pakirano u skladu sa specifičnim potrebama kupca
  - transportirano u kombi hladnjačama u odgovarajućim uvjetima i na odgovarajućoj temperaturi

  Proizvođačima voća nudimo otkup bobićastog voća uz mogućnost dugotrajne suradnje, profesionalno savjetovanje uz kvalitetan sadni materijal.

  Ukoliko želite:

  siguran plasman proizvoda, budući rast i razvoj, profesionalno savjetovanje vezano za osnivanje i podizanje višegodišnjih nasada, korištenje EU fondova i certificiranje plantaže.

  Ukoliko ne želite:

  kontinuiranu potragu za kupcima, slabu pregovaračku poziciju u odnosima sa zahtjevnijim kupcima, neizvjesnost prodaje na lokalnim tržnicama i veletržnicama, prodavati kvalitetno voće po niskoj cijeni, odnos sa drugim proizvođačima baziran na rušenju cijena brinuti o resursima potrebnim za distribuciju proizvoda

  surađujte sa našom tvrtkom, pouzdanim partnerom pri prodaji i distribuciji bobičastog voća.

 • galerija

  Nasadi i proizvodi

 • kontakt

  GDJE SE NALAZIMO

  DAR BLUE d.o.o.

  Adresa:
  Dereza 94, 43240 Čazma
  Republika Hrvatska
  OIB: 34430182695
  MB: 2774852
  Iznos temeljnog kapitala:
  24 000,00 kn/uplaćen u cjelosti
  Izvršni direktor: Nikola Kutnjak
  Tvrtka upisana u trgovački registar:
  Trgovački sud u Bjelovaru

  Račun otvoren u: Zagrebačka banka d.d.
  IBAN: HR2123600001102215648

  Kontakt: +385 (0)98 166 3880
  E-mail: info@darblue.hr

 • uvjeti korištenja

 • galerija

  .


Proizvodnja i distribucija borovnica. | DAR BLUE d.o.o. (C) 2016. |